Cégünkről

SBusz Kft.

Társaságunkat, az SBUSZ Public Transport Kft-t abból a célból alapítottuk, hogy alternatívát biztosítsunk a Dél-Németország és Magyarország között munkavállalási, vagy más célból utazók számára úgy, hogy az utazás lehetőleg ne az aktív nappali órákra, sokkal inkább az éjszakára essen, így utasaink időt takaríthatnak meg. E célból németországi járatunkon új, modern autóbuszokat képzeltünk el, melyek nemcsak megfelelnek a magas komfort és biztonság követelményének, de EURO6 besorolással a lehető legjobban kímélik a környezetet is.

Ezek figyelembevételével járataink kiszolgálására az Isuzu Visigo típusú 39 személyes autóbuszt választottuk, biztosítva ezzel a kényelmi és mindazon biztonsági funkciókat is, melyek lehetővé teszik, hogy járataink emelt sebességgel haladjanak.

A pontosság és kiszámíthatóság igényét szem előtt tartva alkalmazzuk a járműkövetés funkciót, így utasaink – és hozzátartozóik – figyelemmel kísérhetik a jármű mozgását, hogy aktuális információik legyenek a jármű érkezéséről, sok esetben megkönnyítve ezzel nemcsak a felszállási helyre érkezést, hanem a leszállási pontoknál megbeszélt találkozóikat is.

Ismerve a Dél-Németországból Magyarországra (és vissza) irányuló közlekedés nehézségeit, honlapunkon elindítottuk az online jegyvásárlás lehetőségét, amivel utasaink időben és kedvezményes jegyárakkal vásárolhatják meg útjaikat.

Helyre szóló jegyvásárlással biztosítjuk utasaink számára, hogy – online jegyvásárlás keretében – előre kiválaszthassák maguknak ülőhelyüket a busz fedélzetén, hogy a számukra legkedvezőbb helyen tölthessék az utazás idejét.


Buszrendelés

Osztálykirándulások, városnézések vagy más turisztikai, tanulmányi, sportutak alkalmával korszerű, biztonságos autóbuszt biztosítunk Tisztelt Megrendelőink részére és ezek alkalmával is bekapcsoljuk a járműkövetés funkciót, hogy a családtagok figyelemmel kísérhessék a csoport mozgását.

Az SBusz partnerei

Cégünk színvonalas szolgáltatásához természetesen partnerekre is szükség van.