Fedélzeti szolgáltatások


SBuszService
Fedélzeti szolgáltatások

Utazás előtt, utazás közben és utazás után is Ön áll a középpontban.


Modern járművek
A legkorszerűbb EURO-6-os, extrákkal felszerelt, biztonságos, emelt sebességű járműveket közlekedtetünk 39 fős kapacitással.


Wi-Fi elérhetőség
Járműveink Wi-Fi szolgáltatással is rendelkeznek, hogy útközben is gondtalanul böngészhessen.
Szolgáltatásunk függ a szolgáltató által biztosított lefedettségtől, illetve a szolgáltatás szerződése alapján országonként eltérhet.


USB-töltő
Ülésekbe épített USB töltőink segítségével akár az egész út során használható marad okostelefonja.
A szolgáltatás nem biztosítja a készülék és az USB-töltő kapcsolódásához szükséges kábeleket, így kérjük az ehhez szükséges csatlakozókat hozza magával!


Stream szolgáltatás
Médiaboxunk segítségével friss megjelenésű filmeket/egyéb médiatartalmakat játszunk le, melyeket saját okoskészülékén nézhet. Az USB-töltővel kiegészítve készüléke biztosan nem merül le használat közben, így akár egész úton filmezhet.


Személyzet
Járatainkon magasan képzett, udvarias, az előírt pihenőidőket betartó járművezetőket alkalmazunk, akik szem előtt tartják az Önök igényeit is.
A hosszabb távú útvonalakon két járművezetővel közlekedünk, ezzel biztosítva a gyorsabb haladást.


Biztonság
Járműveink fejlett biztonsági rendszerekkel, biztonsági övekkel vannak felszerelve.
Kérjük, hogy utasbiztosítását egyénileg, az utazás előtt kösse meg egy Ön által választott biztosítóval, mert a cégünk által árusított jegy a biztosítást nem tartalmazza.


Járműkövetés
Járműveinket járműkövető rendszerrel is felszereltük, melyet otthonról, akár családtagjai, rokonai, ismerősei, vagy akikhez éppen igyekszik is követhetnek, így láthatják, éppen hol tartózkodik, és az Ön érkezéséről időben értesülhetnek.
Járműveink belső kijelzőjén követhetik az utazási információkat, így utazása során mindig pontos képet kap róla, még mennyi ideig tart az út, és az esetleges forgalmi okokból előforduló menetrendi eltérésekről is azonnal azonnal informálódhat.


További kényelmi szolgáltatások és járműjellemtzők
Egyénileg szabályozható légkondicionálás, olvasólámpa, EURO6-besorolás, napfénytető, szélesíthető, dönthető luxusülések, kétpontos biztonsági öv minden üléshez, hűtő, DVD monitorral, navigáció, MP3, mikrofon, kávéautomata, automata váltó, parkoló szenzor, tolatókamera, retarder, ABS, ASR, ESC, állófűtés, tűzjelző, az előzetesen felcímkézett csomagok tárolására szolgáló 5,5 m3 csomagtér