Vasárnapig 20% kedvezmény

ID:SBusz

Vasárnapig 20% kedvezmény

Vasárnapig tartó bevezető kedvezményünk keretében 20% áreséssel váltható meg a július 1-től hetente kétszer közlekedő Budapest-Mannheim és Mannheim-Budapest viszonylatú júliusi és augusztusi járatainkra érvényes jegy.

Íme a kedvezményes jegyárak:

Magyarország-München 32€

Magyarország-Augsburg 40€

Magyarország-Ulm 44€

Magyarország-Stuttgart-Pforzheim-Bretten 48€

Magyarország-Bruchsal-Mannheim 52€

A járaton közlekedő autóbuszt a lehető legtöbb kényelmi funkcióval igyekeztünk ellátni, felkészülve a hosszú út során felmerülő igényekre. Így a lemerülni készülő készülékeket az ülésekbe épített USB töltővel működésben lehet tartani akár az egész út során, melyre szükség is lehet, hiszen Médiaboxunk segítségével friss megjelenésű filmeket/egyéb médiatartalmakat játszunk le, melyeket saját okoskészülékeden nézhetsz. Az út során pedig wifinken keresztül internetezhetsz is. Online járműkövető rendszerünk segítségével nemcsak azt tudhatod, hogy mikor várható az érkezésünk, de akár azzal is megoszthatod pozíciónkat, akihez igyekszel, vagy érted aggódó családtagjaid is láthatják, merre jársz éppen.

Emellett olyan további funkciók is rendelkezésre állnak a teljesen új járművön, mint az egyénileg szabályozható légkondicionálás, olvasólámpa, napfénytető, szélesíthető, dönthető, kétpontos biztonsági övvel ellátott luxusülés.
Utazz velünk kényelmesen! Foglalj jegyet időben, hogy a legjobb helyre ülhess!

A bejegyzés szerzője

SBusz administrator